Prijavite se na fotografski natječaj “Mjestimično queer”

24. 03. 2017

Piše: Redakcija
Foto: northstarlgbtcc.com

LibertaMo, udruga za promicanje prava LGBTIQA osoba i ženskih prava kroz feminističku teoriju i praksu, otvara fotografski natječaj na temu “Mjestimično queer”, u čijem je fokusu propitivanje (hetero)normi, neodredivost emocije i fluidnost LGBTIQA identiteta. U natječaju mogu sudjelovati osobe s trenutnim prebivalištem u BiH od 17 do 30 godina starosti s do maksimalno dvije autorske fotografije, koje prethodno mogu biti objavljene na društvenim mrežama (Flickr, Facebook, Instagram, tumblr, dA, blogovi), uz točno navođenje izvora gdje su se prvi put pojavile.

Uvjeti natječaja:
– fotografije se šalju isključivo u digitalnom obliku u jpg formatu, pojedinačne veličine fotografije/datoteke ne veće od 4 MB.
– fotografije mogu biti u boji, monokromatske, i crno-bijele.
– fotografska manipulacija i digitalna obrada su dozvoljene.
– uz priložene fotografije potrebno je navesti ime i prezime, grad, godinu rođenja i kontakt telefon autora/ice.
– prijave se šalju elektroničkim putem na e-mail udruge: [email protected]m.
– svaka fotografija mora biti naslovljena.

Natječaj se zatvara 15. aprila 2017, a selektirane fotografije primljene do toga datuma bit će izložene na drugom Po(k)viri festivalu u Mostaru koji će se održati u aprilu 2017. Tri najbolja autorska rada bit će nagrađena.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

LGBTI.BA – BH LGBTI info portal

LGBTI.ba je prvi news portal namijenjen prvenstveno LGBTI zajednici u Bosni i Hercegovini i njenom informisanju o događajima, aktivnostima i problemima vezanim za LGBTI prava i kulturu.

Urednica
Nejra Agić

Psihološko savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Pravno savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Kontakt
e-mail: [email protected]
telefon: +387 33 551 000

Kontaktirajte nas!