Prijavite se na Transpozij II!

19. 08. 2014

logomanji-NOVI1Trans Aid – Udruga za promicanje i zaštitu prava trans, inter i rodno varijantnih osoba i Ženska soba – Centar za seksualna prava ponosno pozivaju na regionalni Transpozij II koji će se održati od 25. do 28. septembra u Zagrebu. Ako ste zainteresirane/i, prijavite se do nedjelje, 24. augusta, prije ponoći, a putem prijavnog obrasca na sljedećem linku: http://bit.do/Transpozij-II!

Transpozij II je nastavak međunarodnog simpozija održanog u martu 2014. koji je predstavio priliku za upoznavanje i ostvarivanje suradnje među regionalnim i evropskim aktivistima_kinjama te organizacijama koje promiču prava trans, inter i rodno varijantnih osoba. Ovog puta je cilj dodatno se povezati unutar regije bivše Jugoslavije i zajedno proizvesti podlogu za daljnje osnaživanje i rad. Transpozij II će stoga nastojati uključiti regionalnu trans, inter i rodno varijantnu zajednicu što je više moguće, stoga će uskoro biti objavljen i poziv za volontiranje.

Troškove sudjelovanja (put, hrana, materijali) će biti pokriveni za što više osoba uz spavanje kod lokalnih volontera_ki i članova_ica Trans Aida i prijatelja_ica. I prostor i finansije su ograničene/i, zbog čega Trans Aid kaže da će neke osobe morati biti odbijene, ili da će neke osobe moći sudjelovati uz vlastito pokrivanje troškova puta djelomično ili u cjelosti, prema mogućnostima.

Transpozij II, kao i njegov prethodnik, organizira se u sklopu projekta “Rodna ravnopravnost za sve – ostvarimo trans prava” kojeg Trans Aid provodi u suradnji sa Ženskom sobom. Planirani radni jezik je BHSCG (bosanski_hrvatski_srpski_crnogorski), što je djelomično promjenjivo, a očekivano je 40-50 sudionika_ica, (oko pola lokalnih osoba, pola “putnica_ka”).

Podsjećamo, prijave treba popuniti do nedjelje, 24. augusta prije ponoći putem sljedećeg obrasca: http://bit.do/Transpozij-II. U prijavi se uz osnovne podatke nalaze i pitanja vezana uz sam sadržaj Transpozija II kako bi se zajednički kreiralo što kvalitetnije. Za bilo kakva pitanja, pišite na e-mail [email protected].

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!