Ricky Martin se vjenčao s partnerom Jwanom Yosefom

14. 01. 2018

Izvor: Crol.hr

Nakon Ellen Page, godina je započela još jednim vjenčanjem svjetske zvijezde. Riječ je o pjevaču Rickyju Martinu koji je rekao sudbonosno “da” svom partneru Jwanu Yosefu.

Martin je to otkrio novinaru E! Newsa na crvenom tepihu na premijeri serije u kojoj glumi, “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, kad ga je ovaj pitao “je li zaručnik ili suprug”.

“Suprug. Razmijenili smo zavjete, potpisali sve potrebne dokumente i sve”, odgovorio je Martin i dodao kako mu je u braku “fenomenalno”. Vjenčanje je održano u tajnosti, ali pjevač je najavio da će za nekoliko mjeseci organizirati “trodnevni tulum”, no još ne znaju hoće li to biti u Los Angelesu, Portoriku ili u Švedskoj, odakle je Yosef, ili u Španjolskoj.

Problem s vjenčanjem na američkom tlu mogao bi biti taj što je većina Yosefove obitelji iz Sirije (iako je on odrastao u Švedskoj), zbog drakonske zabrane izdavanja viza za državljane Sirije koji je Donald Trump potpisao prošle godine.

Ricky Martin i Jwan Yosef u vezi su od 2016, a zajedno odgajaju Martinove sinove Mattea i Valentina.

Podsjetimo, Martin je izišao “iz ormara” prije osam godina, objavivši to na svom blogu uz poruku “Ponosan sam što mogu reći da sam sretan homoseksualac. Blagoslovljen sam što sam ono što jesam. Sad je stvarno dosta. Danas je moj dan i ovo je moj trenutak.”

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!