U nedjelju u Sarajevu druženje za LGBTIQ zajednicu

22. 07. 2020
Sarajevski otvoreni centar u nedjelju 26. jula od 13 sati organizuje tradicionalno cjelodnevno druženje za LGBTIQ zajednicu.

Već treću godinu za redom SOC vas poziva da nam se pridružite na cjelodnevnom druženju kojim želimo da pružimo siguran prostor za slavlje naših identiteta, za razmjenu ideja, upoznavanje i super zabavu. Ove godine vam u novom prostoru nudimo bogat program: od drag makeup radionice, radionice DJ-inga, diskusije, speed datinga i kutka za društvene igre, i na kraju žurka.

Roštilj, hrana za sve i piće su obezbjeđeni.

Ukoliko dolazite iz drugih gradova i potreban vam je smještaj i pokrivanja troškova puta pišite na mejl [email protected] najkasnije danas, 22. jula.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

LGBTI.BA – BH LGBTI info portal

LGBTI.ba je prvi news portal namijenjen prvenstveno LGBTI zajednici u Bosni i Hercegovini i njenom informisanju o događajima, aktivnostima i problemima vezanim za LGBTI prava i kulturu.

Urednica
Nejra Agić

Psihološko savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Pravno savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Kontakt
e-mail: [email protected]
telefon: +387 33 551 000

Kontaktirajte nas!