VIDEO: Dirljiva prosidba na Olimpijskim igrama u Riju

10. 08. 2016

prosidba_rioIzvor: Crol.hr
Foto: Esporte Interativo / Facebook

Ubrzo nakon finalne utakmice u kojoj je Australija 8. augusta osvojila svoju prvu zlatnu medalju u ženskom ragbiju, na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru dogodilo se nešto vrlo posebno u brazilskom timu što je izazvalo pravu eurupciju oduševljenja publike.

Nakon završetka ceremonije dodjele medalja, 28-godišnja Marjorie Enya, koja radi kao volonterka na Olimpijskim igrama u Riju, ušla je na teren u potrazi za svojom djevojkom, brazilskom igračicom Isadorom Cerullo, i zaprosila je pred svima.

25-godišnja Isadora je zaplakala od sreće i prihvatila prosidbu, a publika je čitav događaj popratila burnim pljeskom i uzvicima odobravanja.

“Čim sam doznala kako će ona biti u ekipi Brazila pomislila sam kako trebam taj trenutak učiniti posebnim. Ona je ljubav mog života. Iako će Olimpijske igre završiti ovo je za mene početak novog zajedničkog života. Htjela sam ljudima pokazati kako ljubav pobjeđuje”, rekla je Enya za BBC.

 

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!