Cosmopolitan daje seksualne savjete lezbejkama

cosmo 2014-07Cosmopolitan odsad donosi seksualne poze za lezbejke, biseksualke, panseksualke i queer – za sve dame koje vole dame seks više nikad neće biti isti”, u svom prepoznatljivom stilu poznati magazin najavljuje novu rubriku.

Slijedi 28 poza koje su sve propraćene ilustracijama, detaljnim opisima i ocjenom teškoće izvođenja, sa ciljem da se čitateljkama “začini” seksualni žvot. A neke od poza nose i maštovite nazive, poput “The Laconic Lounger”, “Breast Enhacement”, “The Rocket”.

Iako davanje seksualnih saveta lezbejkama danas više i nije toliko revolucionarna praksa, svakako je značajno što je upravo Cosmpolitan, kao uspješni mainstream magazin, na ovaj način proširio krug svojih čitateljki. A i nova rubrika je svakako pozitivan pomak od uobičajenih brzopoteznih saveta ženama tipa “pet koraka da dovedete svog muškarca do nirvane” .

Kako izvještava Huffington Post, Cosmopolitan je tek nedavno počeo uvažavati queer publiku. Tako su nedavno objavljeni i savjeti šta ne bi trebalo pitati gej muškarce i transrodne osobe.

Izvor: GayEcho

Komentari

komentara