Bh. povorka ponosa poziva novinare/ke da se akredituju za praćenje povorke

17. 08. 2019

Bh. povorka ponosa će se održati po prvi put u nedjelju, 8. septembra 2019. godine. Tim povodom Organizacioni odbor Bh. povorke ponosa je uputio poziv svim medijima da akredituju svoje novinare i novinarke, i ostale medijske profesionalce/ke kako bi mogli prisustvovati praćenju šetnje 8. septembra.

“Molimo sve cijenjene medije da popune formular za akreditovanje novinara/ki, fotoreporter/ka ili bilo kojeg drugog medijskog profesionalca/ke koje će prisustvovati praćenju prve Bh. povorke ponosa. Cilj akreditiranja jeste jednostavnija komunikacija i ulazak u samu povorku, budući da će svi učesnici/e, pa tako i medijski profesionalci/ke biti pregledani na ulazu” navodi se u njihovom pozivu.

Rok za predaju zahtjeva za akreditacije je 26. august 2019. godine. A kako se ne bi stvarala gužva na ulazu u povorku, akreditacije će biti potrebno preuzeti ranije, a svi prijavljeni mediji će biti obaviješteni kad i gdje.

Na ovom linu možete pronaći formu za akreditovanje.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!