Laverne Cox predstavila trailer za dokumentarac o trans* mladima

12. 10. 2014

mgid-uma-image-mtvLaverne Cox predstavila je trailer za njen novi dokumentarni film o trans* mladima, javlja Gaystarnews.

Novi dokumentarni film, imena Laverne Cox Presents: The T Word, premijerno će biti prikazan na MTV-u i LogoTV-u 17. oktobra. Dokumentarac će se fokusirati na mlade trans* osobe, te probleme s kojima se oni susreću.

Cox je rekla: “Živimo u svijetu gdje se ljude često osuđuje zato što su različiti, ali ovaj dokumentarac je proslava tih različitosti, ali i sličnosti. Pratit ćemo hrabre živote mladih trans* osoba od trenutka realizacije svojeg identiteta, do ljubavnog života, obitelji i često opasnih prepreka s kojima se susreću na putu samootkrivenja.”

Laverne Cox je poznata po trans* ulozi u Netflixovoj seriji Orange Is The New Black. Otkako se pojavila u seriji, prati ju ogroman uspjeh, ali i činjenica da je postala najvidljiviji glasnogovornik trans* zajednice.

Cox je prva trans* glumica nominirana za nagradu Emmy zbog svoje uloge u seriji Orange Is The New Black. Također, World Pride Power List ju je postavio na prvo mjesto ove godine, te se njena pojavila na naslovnici časopisa Time.

Dokumentarni film kojeg je najavila njen je novi projekt, a trailer pogledajte ispod.

Izvor: Queer.hr

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!