Lily Rose, kćerka Johnnyja Deppa, je “barem jedan posto gej”

28. 08. 2015

lilyroseLily Rose Depp, model i kćer svjetski poznatog glumca Johnnya Deppa, razotkrila je svoju seksualnost i autala se kao “bar 1 posto gej” kroz predstavljanje nove LGBT dobrotvorne kampanje.

Mlada je ljepotica poslala suptilnu poruku o svojoj seksualnosti kroz sudjelovanje u novoj i nekonvencionalnoj kampanji Self Evident Truths s ciljem promocije društvene uključenosti i prihvaćanja LGBT osoba u Americi, piše Pink News.

No, time je zapravo poručila da je “bar 1 posto gej”, jer cilj ove kampanje je fotografirati 10.000 osoba u SAD-u koje se identificiraju kao “sve drugo osim 100 posto strejt”. Fotografkinja iO Tillet Wright, autorica projekta Self Evident Truths, na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s Lily Rose, kojoj se zahvalila na odluci da se auta kako bi pomogla u širenju poruke kampanje, koja glasi “We Are You”. Kako je pojašnjeno na službenoj stranici, poanta je čitavog projekta proširiti svjesnost i razumijevanje o širem spektru ljudske seksualnosti.

lilywright“Ponosna sam na moju djevojčicu Lilly Rose Depp. Odlučila je sudjelovati u projektu Self Evident jer se pronašla na širokom (LGBTQ) spektru i izuzetno sam sretna što joj mogu poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj. Ona je mali dragulj koji čini dobru osobu”, poručila je Wright.

Iako ostaje nejasno na kojem se dijelu spektra seksualnosti mlada Depp pronašla, aktivisti su pozdravili njezinu odluku da svojim osobnim iskustvom pomogne i drugima. Projekt su podržale i druge slavne osobe, kao što su pjevačice Sia i Kylie Minogue, te glumica hit serije Transparent, Gaby Hoffman.

Pogledajte predavanje iO Tillet Wright pod nazivom Fifty shades of gay u okviru TedxWomen eventa!

Izvor i foto: Crol.hr

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!