Ljetna škola o seksualnosti, kulturi i politici

20. 02. 2014

school

Od 18. do 24. augusta 2014. godine, u organizaciji IPAK Centra i Fakulteta za medije i komunikacije iz Beograda (Univerzitet Singidunum), bit će održana ljetna škola o seksualnosti, kulturi i politici.

Na Školu se mogu prijaviti studenti_ce postdiplomskih studija (poželjno master i doktorski studij, ali se mogu prijavit i bachelor studenti_ce) koji su zainteresovani za istraživanje pitanja roda, Queer, kulturoloških studija i srodnih područja.

Učesnici Škole mogu biti iz cijelog svijeta, a maksimalan broj učesnika_ca je 35.

Školarina za učesnike_ce iz Centralne i Istočne Evrope iznosi 220 eura (uz mogući popust). U ove zemlje spadaju: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Slovačka, Bugarska, Albanija, Mađarska, Rumunija, Grčka, Turska, Češka, Poljska. Školarina za učesnike_ce iz Evrope i svijeta iznosi 320 eura (uz mogući popust). Za studente_ice sa Univerziteta Singidunum, školarina iznosi 100 Eura.

Više informacija o Ljetnoj školi možete pronaći na ovom linku.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!