Podržite štampu druge slikovnice o djeci s istospolnim roditeljima

23. 10. 2019

Udruženje Dugine obitelji iz Hrvatske je kreiralo, drugu po redu, slikovnicu u seriji slikovnica o djeci s istospolnim roditeljima, te su tim povodom pokrenuli crowdfunding kampanju za štampanje slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”.

Sva sredstva prikupljena u ovoj crowdfunding kampanji, kao i prošle godine, planiraju uložiti u štampanje slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”, koja će nakon kampanje svim zainteresiranim osobama, porodicama i organizacijama biti dostupna na zahtjev potpuno besplatno.

“Svaka slikovnica “Moja dugina obitelj” sastoji se od dvije priče – jedna o djevojčici Ani i njenoj obitelji te jedna o dječaku Roku i njegovoj obitelji. U slikovnici “Moja dugina obitelj na izletu” Ana i Roko putuju sa svojim roditeljima na izlet te upoznaju posebnosti muzeja i parka prirode. Posjet novim mjestima Anu i Roka inspirira na maštanje o njihovoj budućnosti i tome što žele biti kada odrastu, a u novoj slikovnici svoje snove dijele i s nekim novim likovima.” – naveli su na stranici za crowdfunding kampanju.

Autor slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu” je jedan od koordinatora udruge Dugine obitelji Daniel Martinović, dok ju je ilustrirao i osvježio novim vizualnim identitetom akademski slikar i ilustrator Martin Hrastić. Slikovnica dolazi u tvrdim koricama, a dostupna je na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ovom kampanjom žele prikupiti 4000 EUR za štampu i distribuciju 1000 primjeraka prvog izdanja slikovnice “Moja dugina obitelj na izletu”. Nakon završetka kampanje, slikovnice ćemo osigurati potpuno besplatno na zahtjev svih zainteresiranih osoba, obitelji i organizacija.

Podržite kampanju i donirajte. Više o kampanji, udruženju i njihovim aktivnostipa pročitajte na super urađenoj kampanji na ovome linku.

Povodom kapanje snimljen je i kratki video.

 

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!