Pogledajte trailer ‘Happiest Season’, božićnog filma o lezbejskom paru

10. 11. 2020
LGBTIQ+ osobe konačno dobijaju svoj praznični film! Izašao je trailer ‘Happiest Season’, prvog filma veće produkcijske kuće u kojem se radnja vrti oko lezbejskog para. Par glume Kristen Stewart i Mackenzie Davis i ova romantična komedija ima sve što očekujete od božićnog filma.
Izvor: Hulu

‘Happiest Season’ režirala je Clea DuVall, a producirala ga zajedno sa Mary Holland. Film prati priču o Harper (Davis) i Abby (Stewart), koji nailaze na probleme kada odlaze na odmor kod Harperine uspješne porodice i Harper otkrije neke bitne informacije.

U filmu glume i Dan Levy, Victor Garber, Mary Steenburgen, Alison Brie, Aubrey Plaza i Ana Gasteyer. To je cjelovita istospolna romantična komedija u prazničnom duhu. Čak je i soundtrack filma u potpunosti queer.

Film izlazi 25. novembra, a do tada pogledajte trailer.

Izvor: Advocate

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

LGBTI.BA – BH LGBTI info portal

LGBTI.ba je prvi news portal namijenjen prvenstveno LGBTI zajednici u Bosni i Hercegovini i njenom informisanju o događajima, aktivnostima i problemima vezanim za LGBTI prava i kulturu.

Urednica
Nejra Agić

Psihološko savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Pravno savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Kontakt
e-mail: [email protected]
telefon: +387 33 551 000

Kontaktirajte nas!