Prijavite se na online radionicu: Hajde da pričamo o seksu!

23. 06. 2020

Sarajevski otvoreni centar u petak 26. juna od 17 sati organizuje online radionicu o seksu koju će voditi Jovan Džoli Uličević, aktivista za ljudska prava transrodnih, interspolnih i rodno varijantnih osoba (Trans mreža Balkan, Asocijacija Spektra, Crna Gora) i Jelena Čolaković iz nevladine organizacije Juventas iz Crne Gore.

Seks ne bi trebao biti tabu tema, nego bismo ga svi trebali promatrati kao prostor igre, zabave i učenja o sebi i drugima. Seks možemo imati na različite načine, pa postoje specifičnosti kad smo gej ili lezbejka, cis ili trans osoba.
Prijavite se da u sigurnom online prostoru pričate o onome što je bitan dio naših života. Jelena i Džoli će zajedno sa vama da pređu teme odobrenja u partnerskim odnosima, šta raditi u toku seksualnog odnosa, kako se odnositi prema svome partneru_ki i kako se ophoditi prema sebi u toku seksualnog odnosa, kakve seks igračke trebamo koristiti i kako ih koristiti će biti samo neke od tema o kojima ćemo razgovarati.
Pripremite svoja pitanja i zajedno sa prijavom ih pošaljite na mejl [email protected].

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!