Vjenčale se Samira Wiley i Lauren Morelli

28. 03. 2017

Izvor: GayEcho

Samira Wiley i Lauren Morelli vjenčale su se proteklog vikenda u Palm Springsu, na istom mjestu na kojem je Lauren, glumica i scenaristkinja serije Orange is the New Black, zaprosila Samiru (koja je u seriji igrala sjajnu Poussey Washington) prije dvije godine.

Par se vjenčao u prisustvu porodice i prijatelja, mlade su bile obučene u vjenčanice istog dizajnera, a za prvi svadbeni ples je pušten miks pjesama This Is How We Do It i Baby Justina Biebera.

Morellijeva je bila udata kada je shvatila da je lezbijka, o čemu je pisala u jednom časopisu: “Shvatila sam to dok sam pisala ljubavnu scenu glavnih glumica u seriji. Priznala sam mužu, išli smo na terapije za parove, ali zaljubila sam se u Samiru…”.

Glumica i scenaristkinja su u vezi od 2012. godine. “Našla sam prsten, bila sam jako nervozna kada je trebalo da je pitam da se uda za mene, a kada sam to konačno uradila, nisam mogla da je natjeram da prestane da plače”, rekla je Lauren.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!