Janelle Monáe outala se kao bi/panseksualka

03. 05. 2018

Izvor: Voxfeminae

U posljednjem izdanju časopisa Rolling Stone glazbenica Janelle Monáe autala se kao biseksualna žena koja se pronalazi i u panseksualnosti.

U intervjuu Monáe ističe da se isprva smatrala biseksualnom žeom, a da trenutno mnogo o sebi spoznaje i po pitanju panseksualnosti, s kojom se također identificira. Iako je u prošlosti izbjegavala direktno odgovoriti na pitanja o svojoj seksualnoj orijentaciji, često je odgovore uključivala u tekstove pjesama.

“Želim da djevojčice, dječaci, nebinarni, gej, strejt, queer ljudi koji se bore s prihvaćanjem vlastite seksualnosti, koji se osjećaju isključeno ili zlostavljano, znaju da mislim na vas”, poručila je. “Ovaj album je za vas. Budite ponosni.”

Osim glazbene karijere, Monáe je vlasnica vlastitog brenda, model, a nedavno je ostvarila malu ulogu u Oscarom nagrađenom filmu Moonlight, kao i za Oscara nominiranom filmu Hidden Figures.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!