Radionica kreativnog osvrta na društvene događaje, Loesje, 15.03.2014, 11-13h

06. 03. 2014

lusaLoesje je globalni kolektiv ljudi koji pokušavaju učiniti svijet boljim i pozitivnijim mjestom. Lokalne Loesje grupe kroz radionice prave postere sa tekstovima namijenjenim da privuku pažnju i prizovu različite interpretacije. Posteri se uvijek kritički osvrću na aktuelna društvena i politička zbivanja u određenoj zajednici, ali cilj Loesje nije samo ukazati na problem već pokušati ponuditi i moguće rješenje. Radionicu će voditi članice Loesje grupe za BiH. Mi ćemo vam obezbijediti papire, olovke u boji, clipboard, kafu, sokove i slatkiše, a vi pustite svojoj kreativnosti da se razigra. Prijavite se, jer vas sigurno čeka interesantnih dva sata smišljanja maštovitih slogana vezanih za LGBT svakodnevicu.

Prijave, koje trebaju sadržavati ime i prezime, kontakt telefon i godine, kao i dodatna pitanja vezana za radionicu, šaljite na mail [email protected] do 14. marta 2014. godine. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobićete nakon prijave.

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

LGBTI.BA – BH LGBTI info portal

LGBTI.ba je prvi news portal namijenjen prvenstveno LGBTI zajednici u Bosni i Hercegovini i njenom informisanju o događajima, aktivnostima i problemima vezanim za LGBTI prava i kulturu.

Urednica
Nejra Agić

Psihološko savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Pravno savjetovanje za LGBT osobe
[email protected]

Kontakt
e-mail: [email protected]
telefon: +387 33 551 000

Kontaktirajte nas!