Učestvuj na prvom DRAGram Festivalu u Zagrebu!

16. 07. 2014

whatadragProdukcijski tim udruge ZbeLeTron i inicijative Flamingo, koji u septembru u Zagrebu organizira festival drag izričaja DRAGram, objavio je poziv za učestvovanje u festivalskom programu. Poziv je namijenjen svima onima koji se pronalaze i djeluju unutar umjetničkih i izvedbenih formi tematski povezanih s dragom.

Poziv je otvoren u dvije kategorije. Na njega se mogu javiti performerice i srodni umjetnici koji započinju ili već duže vremena nastupaju kao drag king/queen, u svrhu prezentacije svog rada u sklopu festivalskog večernjeg programa (kategorija A); te svi “drag entuzijasti” koji su zainteresirani za ovu formu umjetnosti te žele učestvovati u nekoj aktivnosti prikladnoj vlastitom znanju, sposobnostima i talentu ili žele prezentirati vlastiti rad/projekt koji se tiče draga, gender-bendinga i slično (kategorija B).

Detaljan poziv s uvjetima prijave možete downloadati na ovom linku.

Prijave se šalju mailom na [email protected], a poziv je otvoren do 15. augusta 2014. godine.

Festivalski program DRAGrama će trajati nekoliko dana te sadržavati kako showcase drag performera i performerica iz regije, tako i radionice, predavanja i druge popratne sadržaje. Cilj festivala je afirmacija i umrežavanje drag umjetnica i umjetnika iz Hrvatske i regije te izgradnja prostora za prezentaciju ovog scenskog izričaja.

Za više informacija o festivalu pratite službene Facebook stranice ZbeLeTrona i Flaminga.

Foto: Sara Moritz

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!