Dvojica Bradova zaokružila obitelj putem Facebooka

15. 08. 2013

brad i bradMnogi od nas svakodnevno pronalaze ljubav svoga života online, pa zašto ne zaokružiti obitelj na isti način?

Upravo se to desilo Bradu Letsonu i Bradu Bentonu, američkom homoseksualnom paru, koji je iskoristio Facebook kako bi pronašao dijete koje bi kompletiralo obitelj. Nakon što je donio odluku o posvajanju, par je obavijestio BBC da ne želi mnogo čekati, jer posvajanje djeteta u SAD-u jeste jedan dugotrajan proces.

Zato su ovi ljudi odlučili iskoristiti Facebook. Poslali su poruke svim svojim prijateljicama određene starosne dobi. Uspjeh nije odmah uslijedio.

Par je imao dva propala pokušaja s obiteljima koje su povukle ugovor u zadnjoj minuti, uključujući slučaj gdje su ova dvojica entuzijastičnih roditelja već bila na putu ka porodilištu. Usprkos ovim, kako par to naziva životnim ‘iskušenjima’, Bradovi nisu izgubili nadu. Napokon će upoznati svoga sina Keylera.

Naime, dvojica Bradova su počeli chatovati putem Skypea sa Keylerovom majkom kada je ona bila u četvrtom mjesecu trudnoće. Nakon nekoliko mjeseci komunikacije, žena je pristala na posvajanje.

Sada ova obitelj, Brad, Brad i Keyler, koristi isti sistem društvenih mreža kako bi ostala u kontaktu sa Keylerovom majkom. Keylerova majka kaže kako je ova ‘tehnologija’ pomogla da se osjeća dijelom Keylerovog svakodnevnog života.

Prijevod i adaptacija: Sanela Dizdarević

Preuzeto sa drmaj.ba

Komentari

komentara

Mapa organizacijaMapa organizacija, institucija, centara i drugih ustanova u Bosni i Hercegovini koje pružaju adekvatnu potporu, pružaju usluge i/ili su senzibilizirane za rad sa LGBTI osobama

Kontaktirajte nas!